O saradnji

Sanja Jerinić

Paris loves me

Maju mi je preporučila moja Gloria (devojka koja mi je uradila najlepši logo na svetu).

Pošto sam neko ko voli da zna svaki korak, kako i zašto se nešto radi, Maja mi se svidela od samog početka, a evo i zašto.

Već posle našeg prvog razgovora u kojem smo se dogovorile oko načina saradnje, shvatila sam da je izuzetno organizovana i disciplinovana. Svaki njen mejl je bio sa kratkim opisom šta, kako i zašto radimo, uz obaveznu napomenu da mogu da je pitam ako mi bilo šta nije jasno. (Što sam jedva dočekala da shvatim bukvalno. 😂)

U početku sam je doživela kao generala i slušala sam je kao strogog učitelja. “Sledeće nedelje uradi ovo.” “Pošalji mi ono.” “Popuni ovo na drive-u.” “Hej, pogledaj da li ti se svidja ovo što sam uradila.” “Ok Majo.” “It’s done.” “Joj, baš mi se svidja.” “Majo Genijeee!”

Vrlo brzo smo počele da razmišljamo isto, pa se dešavalo da jedna drugoj istovremeno pošaljemo mejl o sličnim idejama i zaključcima. Tako se u naše poslovno dopisivanje neprimetno uvukao smeh i neke privatne teme.

Svidelo mi se što je uvek spremna da sasluša svaki predlog, većinu njih i da uradi da bih ja videla kako sve to deluje na ekranu (iako sam uverena da je ona i bez toga uvek tačno znala šta je dobro a šta ne).

Maja Vučković nije neko ko posao radi “copy-paste”. Čitala je sve što sam napisala i čak mi pomagala sa svojim uvidima i sugestijama. A stoički je podnela i moju paniku i emocije neposredno pred objavu sajta.

Shvatili ste da sam oduševljena Majom i celokupnim iskustvom u radu sa njom. Osim što je nastao paris-loves-me.com (naravno, najlepši sajt na svetu), presrećna sam što je ova saradnja prerasla u jedno divno prijateljstvo.

Drugi testimonijali

Katarina Šonjić

Employer branding strateg

Dr Mirjana Mirić

Viši naučni saradnik Balkanološkog instituta SANU

Tea Milanković

Astrolog i energetski psiholog

Mladen Stojsavljević

Bubamara sladoled

Barbara Restović

Brandovi koje volimo

Milica Bojanić

Kopirajter

Jovana Joksimović

Serbian in context

Jelena Devetak

Arhitekta

Ivana Stankov

Autor programa Tvoj prodajni levak

Gorjana Malešević

Učitelj Kundalini joge

Pošaljite upit

Zakaži konsultaciju

Nakon prijave, dobićeš mejl sa instrukcijama za plaćanje i linkom za zakazivanje termina koji ti odgovara.
Hvala na poverenju!

Prijavi se na mentorski program

U roku od 24h stiže ti mejl sa daljim instrukcijama.
Hvala na poverenju!
S obzirom na to da do sada nisi radila u WordPress-u, mentorski program u ovom trenutku nije za tebe, ali individualne konsultacije jesu.

Saznaj više putem ovog linka.