Sanja Jerinić

Paris loves me

Maju mi je preporučila moja Gloria (devojka koja mi je uradila najlepši logo na svetu).

Pošto sam neko ko voli da zna svaki korak, kako i zašto se nešto radi, Maja mi se svidela od samog početka, a evo i zašto.

Već posle našeg prvog razgovora u kojem smo se dogovorile oko načina saradnje, shvatila sam da je izuzetno organizovana i disciplinovana. Svaki njen mejl je bio sa kratkim opisom šta, kako i zašto radimo, uz obaveznu napomenu da mogu da je pitam ako mi bilo šta nije jasno. (Što sam jedva dočekala da shvatim bukvalno. 😂)

U početku sam je doživela kao generala i slušala sam je kao strogog učitelja. “Sledeće nedelje uradi ovo.” “Pošalji mi ono.” “Popuni ovo na drive-u.” “Hej, pogledaj da li ti se svidja ovo što sam uradila.” “Ok Majo.” “It’s done.” “Joj, baš mi se svidja.” “Majo Genijeee!”

Vrlo brzo smo počele da razmišljamo isto, pa se dešavalo da jedna drugoj istovremeno pošaljemo mejl o sličnim idejama i zaključcima. Tako se u naše poslovno dopisivanje neprimetno uvukao smeh i neke privatne teme.

Svidelo mi se što je uvek spremna da sasluša svaki predlog, većinu njih i da uradi da bih ja videla kako sve to deluje na ekranu (iako sam uverena da je ona i bez toga uvek tačno znala šta je dobro a šta ne).

Maja Vučković nije neko ko posao radi “copy-paste”. Čitala je sve što sam napisala i čak mi pomagala sa svojim uvidima i sugestijama. A stoički je podnela i moju paniku i emocije neposredno pred objavu sajta.

Shvatili ste da sam oduševljena Majom i celokupnim iskustvom u radu sa njom. Osim što je nastao paris-loves-me.com (naravno, najlepši sajt na svetu), presrećna sam što je ova saradnja prerasla u jedno divno prijateljstvo.

Isidora Stanković o saradnji na izradi sajta sa Majom Vučković

Isidora Stanković

Praskozorje

Marija Peković o saradnji sa Majom Vučković na izradi sajta za vrtić Lavić-Mravić

Marija Peković

Vrtić Lavić mravić

Empple

<3 employer branding zajednice

Jasmina Mitrović o saradnji na izradi sajta sa Majom Vučković

Jasmina Mitrović

OLI life coach, Astrolog, Bahov praktičar

Gorjana Malešević

Gorjana Malešević

Učitelj Kundalini joge

Ivana Stankov

Ivana Stankov

Autor programa Tvoj prodajni levak

Mila Radovanović o saradnji sa Majom Vučković

Mila Radovanović

Psiholog

Milena Brkić

Milena Brkić

Savetnik za integraciju i život u Švajcarskoj

Svetlana Miljanović

Diplomirani biohemičar

Aleksandra Maksimović o saradnji na izradi sajta sa Majom Vučković

Aleksandra Maksimović

Profesor integrativne medicine

Mentorski rad

Uskoro u ponudi

Ponuda za mentorski rad je u pripremi.

Ukoliko planiraš ili se već baviš izradom sajtova i na tom putu bi ti dobrodošla moja pomoć, javi mi se putem sledeće forme.

Imaš li iskustva u radu u WordPress-u?