O saradnji

Jovana Jovanović

Jovana Jovanović

Specijalni pedagog

Sajt koji mi je Maja napravila je baš ono što sam zamišljala, hipotetički jer nisam umela ni da joj objasnim kako to treba da izgleda. Moj sajt odiše mojom energijom, to sam ja, a to mi je bilo i najvažnije da prenesemo.

Ipak, sama izrada nije nimalo lak proces, posebno za ljude kao što sam ja, koji se prvi put susreću sa dizajnerima. Iako smo imale početni raskorak, najviše mi je prijala Majina otvorenost da iskomuniciramo sve ispočetka ako treba i da napravimo ono što želim, što smo na kraju i uradile. Niti u jednom momentu nisam osetila Majinu lošu energiju, sujetu ili potrebu za dokazivanjem. Čak i kada sam ja bila nestrpljiva ili nepoverljiva u ceo proces, njena sistematičnost me je umirivala. Zaista sam osetila iskrenu želju da nađemo rešenje koje mi najviše odgovara, i da nađemo najlakši način da to postignemo. Zbog svega toga ishod i jeste ovakav a to je jedan autentičan sajt, po mojoj meri.

Zato, ako ste zahtevni kao i ja, imate viziju kako vaš sajt treba da izgleda ali ne znate baš najbolje to da iskomunicirate, Maja je najbolji dizajner za vas. Jer njoj nije teško da traga za onim što vi želite, sve dok to ne nađete. Na kraju, to je najvažnije – otvorenost dizajnera da traži rešenja i otvorena, iskrena komunikacija koja rešava sve prepreke. E to je Maja. Hvala ti neizmerno za ovako moćan sajt.

Drugi testimonijali

Milena Brkić

Savetnik za integraciju i život u Švajcarskoj

Ana Novaković

Food and Culture Tour in Belgrade

Danijela Tomić

Blog Danin svet

Milica Bojanić

Kopirajter

Gorjana Malešević

Učitelj Kundalini joge

Nevena Ristić

Blog Američki san

Astro sestre

Astrologija uzdizanja & energetska psihologija

Aleksandra Bogićević

Blog DIY s Aleksandrom

Tea Milanković

Astrolog i energetski psiholog

Mila Radovanović

Psiholog

Pošaljite upit

Zakaži konsultaciju

Nakon prijave, dobićeš mejl sa instrukcijama za plaćanje i linkom za zakazivanje termina koji ti odgovara.
Hvala na poverenju!

Prijavi se na mentorski program

U roku od 24h stiže ti mejl sa daljim instrukcijama.
Hvala na poverenju!