O saradnji

Jovana Jovanović

Jovana Jovanović

Specijalni pedagog

Sajt koji mi je Maja napravila je baš ono što sam zamišljala, hipotetički jer nisam umela ni da joj objasnim kako to treba da izgleda. Moj sajt odiše mojom energijom, to sam ja, a to mi je bilo i najvažnije da prenesemo.

Ipak, sama izrada nije nimalo lak proces, posebno za ljude kao što sam ja, koji se prvi put susreću sa dizajnerima. Iako smo imale početni raskorak, najviše mi je prijala Majina otvorenost da iskomuniciramo sve ispočetka ako treba i da napravimo ono što želim, što smo na kraju i uradile. Niti u jednom momentu nisam osetila Majinu lošu energiju, sujetu ili potrebu za dokazivanjem. Čak i kada sam ja bila nestrpljiva ili nepoverljiva u ceo proces, njena sistematičnost me je umirivala. Zaista sam osetila iskrenu želju da nađemo rešenje koje mi najviše odgovara, i da nađemo najlakši način da to postignemo. Zbog svega toga ishod i jeste ovakav a to je jedan autentičan sajt, po mojoj meri.

Zato, ako ste zahtevni kao i ja, imate viziju kako vaš sajt treba da izgleda ali ne znate baš najbolje to da iskomunicirate, Maja je najbolji dizajner za vas. Jer njoj nije teško da traga za onim što vi želite, sve dok to ne nađete. Na kraju, to je najvažnije – otvorenost dizajnera da traži rešenja i otvorena, iskrena komunikacija koja rešava sve prepreke. E to je Maja. Hvala ti neizmerno za ovako moćan sajt.

Drugi testimonijali

Aleksandra Bogićević

Blog DIY s Aleksandrom

Sanja Jerinić

Paris loves me

Barbara Restović

Brandovi koje volimo

Mina Maniero

Astrolog i spisateljica

Ana Sokolović

Psihoterapeut

Neli Todorov

Trener za emotivno isceljenje

Marija Peković

Vrtić Lavić mravić

Ana Novaković

Taotantrička učiteljica i instruktorka joge

Empple

<3 employer branding zajednice

Katarina Šonjić

Employer branding strateg

Pošaljite upit

Zakaži konsultaciju

Nakon prijave, dobićeš mejl sa instrukcijama za plaćanje i linkom za zakazivanje termina koji ti odgovara.
Hvala na poverenju!

Prijavi se na mentorski program

U roku od 24h stiže ti mejl sa daljim instrukcijama.
Hvala na poverenju!
S obzirom na to da do sada nisi radila u WordPress-u, mentorski program u ovom trenutku nije za tebe, ali individualne konsultacije jesu.

Saznaj više putem ovog linka.